Leave Your Message
Facing the Future and Going Global - Udveksling og læring på udstillinger

Virksomhedsnyheder

Facing the Future and Going Global - Udveksling og læring på udstillinger

2023-11-21

Gennem de seneste års markedsændringer, kombineret med udbruddet af COVID-19-epidemien, har den globale økonomi gennemgået enorme og hidtil usete ændringer. Industriel udvikling går langsomt, energioverskuddet kan ikke ignoreres, og den stadigt skiftende beskyttelse mellem landene påvirker også import- og eksporthandelen.

Facing the Future and Going Global - Udveksling og læring på udstillinger

Efter den omfattende åbning af epidemien i Kina er udstillinger i forskellige byer og størrelser blevet gennemført problemfrit. Forskellige industrier er kommet for at deltage og observere udstillingen. Hold venskabelige møder, udvekslinger, deling og læring med hinanden.

Ou Yixin Electromechanical gik til Ningbo Hardware Exhibition, Shanghai International Hardware Exhibition og Flood Control Emergency Exhibition og Guangzhou International Electromechanical Exhibition i henholdsvis marts, juni og oktober.

Nogle gange i hver udstilling kan man støde på kendte virksomheder og venner. Det lader til, at alle værdsætter muligheden for hver udstilling meget.

På Shanghai Flood Control Emergency Exhibition

På Shanghai Flood Control Emergency Exhibition så vi mange tunge lastbiler til oversvømmelseskontrol og drænpumpe, drage-sugning udrykningskøretøjer, robot 5G-beskyttere og meget tungt nødudstyr. Derfor følte vores ingeniørteam, da de så dette, også dybt og fik stor gavn. Vi har været engageret i forskning og udvikling, salg og teknisk tærskel for småt udstyr, som er relativt lavere end for tunge pumpelastbiler. Senere diskuterede vores virksomheds ledelse også, om vi også skulle udvikle tunge pumpevogne af samme type til at udfylde hullet i vores produkt. Efter flere undersøgelser og analyser, mener vi, at en virksomhed stadig fokuserer på sit eget ekspertiseområde inden for forskning og udvikling og stræber efter ekspertise. Vi bør ikke blindt udvide vores produktionslinje for at undgå at blive en "fire forskellige".

Udstillinger er en god platform for gensidig læring og reference. Du skal anerkende din virksomheds positionering, ikke følge trenden, fokusere på dit eget felt og være kendt som branchens benchmark. Lad andre indhente dig, og du vil få succes.